Copyright 2020
Stanija Dobrojevic
        
                                                  

FE487B4A-5EEC-4CC0-9C6C-E3879BF23926

Raskid preko video poziva?!

Stanija Dobrojević u subotu uveče bila je izuzetno uzbuđena kada je dobila telefonski poziv sa Vladimirom Tomovićem, međutim nije ni slutila da će samo nekoliko trenutaka kasnije od novinara čuti da je zapravo javno ostavio.
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović, koji su vezu otpočeli u “Zadruzi 2”, veoma su kratko razgovarali putem video poziva, a nakon što joj je rekao da je voli Vladimir je Staniji zamerio što je suviše bliska sa Banetom Čolakom i rekao joj da se skloni od njega. Poziv se nakon toga prekinuo, a Stanija je bila vidno iznervirana jer nije do kraja čula šta je Vladimir imao da joj kaže.
Usledila je emisija “Pitanja novinara”, a tokom trajanja iste Stanija je obaveštena da je Tomović želeo da joj saopšti da njih dvoje više nisu zajedno, što je nju potpuno razbesnelo. – Ako je neko razlog za naš raskid kao što je Bane Čolak, Pavle Jovanović ili Lepi Mića, onda ni ne treba da budemo u vezi. Neka mu bude široko polje. Moja veza sa Vladimirom je cirkusijada, ako je Bane razlog našeg raskida. On pokušava da manipuliše sa mnom, a ja mu to neću dozvoliti. Ucene kod mene ne prolaze – bila je besna Stanija.

Međutim, nakon toga je usledio potpuni obrt, budući da se Tomović oglasio na Instagramu. Naime, on tvrdi kako nije imao nameru da raskine sa Stanijom, već da je slagao produkciju da hoće da joj saopšti da je ostavlja, kako bi mu bilo omogućeno da se čuje sa njom.

Šta je zapravo prava istina u ovom odnosu, i kako će se stvari odvijati dalje, ostaje nam da vidimo u narednom periodu?!

 

Izvor: Blic.rs

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,email,viber,gmail,whatsapp” template=”ism_template_2″ display_counts=”1″ display_full_name=”0″ box_align=”center” disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ tc_position=”after” display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]